Wij zijn Fyle

Tot je dienst en nog een beetje meer

De brains, de bouwers en de boosters komen natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Deze krachtpatsers van Fyle zorgen ervoor dat jouw geniale idee een geweldig product wordt:

Puck Geytenbeek
Puck Geytenbeek

Booster

Bewapend met social media strategie en een trucendoos vol growth hacking technieken, brengt Puck je snode plannen aan de man.

Hosni Dahmani
Hosni Dahmani

Bouwer

Geen programmeertaal is hem vreemd. Geen technische uitdaging te groot. Zet zijn tanden in je project en timmert er stevig aan door.

Jessica Mills
Jessica Mills

Brains met een stift

Kan een idee uitgelegd worden met een storyboard? Een concept aangescherpt worden met een schets? We trekken Jessica erbij.

Roban Reuvers
Roban Reuvers

Bouwer en brains

De oprichter, meedenker en een van de bouwers van Fyle. Is twintig jaar - en ongeveer zolang heeft Roban ook ervaring met webprojecten.

Tristan Seubers
Tristan Seubers

Tekstschrijver

De juiste teksten op de juiste plaats. Elke functie op een logische plek en meteen weten hoe je iets gebruikt. Daar zorgt Tristan voor.

Bart Breij
Bart Breij

Booster met PR

Ouderwets scoren met media-aandacht? Tekstmeister Bart zorgt ervoor dat de pers weet van je idee én erover wil schrijven.

PS: Deze kekke kiekjes zijn geschoten door Koen Atema.

PS: Al onze overeenkomsten zijn opgesteld door René van EenvoudigRecht.nl.

Fyle is er voor je


nieuwe app. API-koppeling. b2b platform. social campagne. digitale oplossing. strakke website. consultancy. inspiratie. b2c app. geniale idee.